Gıda israfı ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar Artık Daha Kolay Önlenebilir!

Doktora sonrası çalışmalarını Koç Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Emin İstif (Kadir Has Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü) ve Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Levent Beker’in yaptığı ve Kimya Bölümü’nden Prof. Dr. İskender Yılgör ve Dr. Emel Yılgör ile Texas A&M Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ceylan Koydemir’ın katkıda bulunduğu gıdalardaki bozulmayı anında haber verebilen kablosuz ve mini algılayıcı buluşu ile ilgili araştırma Nature Food Dergisi’nde yayımlandı.

Çalışmalarından dolayı Dr.Levent Beker’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Makaleye ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://www.nature.com/articles/s43016-023-00750-9