Prof. Dr. Metin Sitti «Yılın Bilimde Çığır Açan Buluşu» Ödülü

Doktora Mezunumuz Dr. Yasemin Vardar’ı tebrik ederiz

Doktora Mezunumuz Dr. Ayşe Küçükyılmaz’ı tebrik ederiz

Habere Git
Koç Üniversitesi Siemens IoT Edge Araştırma Laboratuvarı Çevrimiçi Açılış Töreni
Ekim 2020, Çarşamba

Makine Mühendisliği Bahar 2020 Tasarım Günü
Haziran 2020, Pazartesi

Bahar 2020 Makine Mühendisliği Tasarım Günü Bu yılki Makine Mühendisliği Tasarım Günü 22 Mayıs 2020 tarihinde düzenlendi. Etkinlik COVID-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleşmiş olsa da her zamanki kadar ilham vericiydi! Öğrenciler, sanal tasarım araçlarının yeteneklerini ve yeni milenyumda makine mühendisliği mesleğinin dönüşümünü gösteren bitirme projelerinin prototiplerini sergiledi. Katılan tüm öğrencilere, asistanlara ve öğretim üyelerine bir kez daha güçlü bir mühendislik platformu oluşturdukları için teşekkür ederiz.

Bilim Kahramanları Derneği Genç Bilim İnsanları Ödülü
Haziran 2020, Pazartesi

Dr. Öğr. Üyesi Savaş Taşoğlu, Bilim Kahramanları Derneği tarafından Genç Bilim İnsanları Ödülü'ne layık görüldü, kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.